Over The Learning Club

The Learning Club is een flexibele netwerkorganisatie van zelfstandig ondernemers. We werken samen, terwijl we elk ons eigen bedrijf runnen. Ons team bestaat uit enthousiaste zelfstandige professionals, die elk hun unieke expertise en perspectief toevoegen. Met deze flexibele aanpak bieden we maatwerkoplossingen voor elk project.

Wij adviseren en begeleiden je tijdens het hele onderwijskundige proces:van analyse tot ontwerp, ontwikkeling en implementatie en het projectmanagement dat daarbij nodig is We sluiten aan bij de organisatiedoelstellingen en maken deze concreet voor teams en individuele medewerkers. We maken impactvolle leeroplossingen die je laten groeien in je werk en in de wereld.

DE JUISTE EXPERTISE OP HET JUISTE MOMENT

Wij werken onafhankelijk samen met verschillende specialisten. Denk aan L&D adviseurs, maar ook aan videomakers, marketingexperts en grafisch ontwerpers. Wij kiezen steeds de specialisten die passen bij onze ontwikkeloplossingen. Zo bieden wij precies wat nodig is om te groeien als mens en organisatie.

EEN EN EEN IS DRIE

Samen kom je verder. Cliché, maar waar. Wij werken samen omdat we geloven dat iedere professional unieke krachten heeft en we met elkaar de mooiste resultaten leveren. In je uppie kun je niet overal in uitblinken: samen kunnen we dat wel!

WIJ FIXEN DE LEERBELEVING

Wij houden van hele oplossingen. Met onze brede expertise helpen wij jou van begin tot eind (of als je wilt, daar ergens tussenin ). Wat we bedenken in de strategische ontwerpfase maken we ook voor je, tenzij je dat natuurlijk het liefste zelf doet!

Wat kun je verwachten?

Opdrachtgevers