Projecten

Een greep uit onze projecten.

Schola Medica

Wij maken deel uit van het team van onderwijskundig adviseurs bij Schola Medica. Schola Medica is hét onderwijscentrum voor spoedzorg. Vanuit deze rol stellen we de visie op opleiden op. Deze visie op opleiden beschrijft hoe Schola Medica leren en ontwikkelen ziet en welke bijdrage dit levert aan het behalen van de organisatiedoelen.We ontwikkelen de visie op opleiden, gebaseerd op wat er binnen Schola Medica al is. Denk aan de visie op spoedzorgonderwijs, de missie en strategie. We vertalen de visie naar zichtbaar gedrag. Zo wordt de visie meetbaar.

GMP+ International

Jouw kennis delen over de hele wereld? Dat kan met online leertechnologie! Met een marketingcommunicatieteam en een leverancier van een leeromgeving ontwikkelden we een Online Academy gericht op voederveiligheid. Professionals in de diervoederketen van over de hele wereld ontdekken hier de laatste kennis en ontwikkelingen over voederveiligheid. Het online ontwikkelaanbod is naar behoefte te gebruiken, want voedselveiligheid betekent voor een kwaliteitsmanager iets anders dan voor bijvoorbeeld een inkoper of vrachtwagenchauffeur

EK Retail

Voor een aantal grote mode-organisaties functioneren wij als (tijdelijke) L&D-adviseur. We richten een gezamenlijke Academy in met leertrajecten voor verkoopadviseurs op alle niveaus. Leren op de werkplek is onderdeel van het leertraject. Door een op maat gemaakte combinatie van online microlearning modules, coaching door een buddy en praktijkopdrachten, ontwikkelt de mode-adviseur zich zowel persoonlijk als vakinhoudelijk.

Opdrachtgevers

Een greep uit onze opdrachtgevers.