The Learning Club voor beroepsonderwijs

The Learning Club begeleidt onderwijsinstellingen binnen het beroepsonderwijs; mbo, hbo (Ad en Bachelor) en wo.

The Learning Club is gespecialiseerd in:

Projectbegeleiding (her)ontwerp volledige curricula binnen het beroepsonderwijs

Het begeleiden van docententeams tijdens het (her)ontwerp van het curriculum. Daarbij kan het gaan om het begeleiden van het ontwerpproces en het ontwikkelen van een opleidingen of leertraject. Van toetsprogramma tot lesplan. Het kan gaan om het verbeteren van een bestaande of het ontwerpen van een nieuwe opleiding.

Projectbegeleiding bij accreditaties

Het begeleiden van docententeams in de voorbereiding op het bezoek van het visitatiepanel in het kader van de accreditatie. Het kan daarbij gaan om het op orde brengen van de onderwijskwaliteit op lange termijn, maar ook gaan om het schrijven of tegenlezen van het zelfevaluatie rapport (ZER) en het trainen van de docenten ter voorbereiding op de training voor op de visitatiegesprekken. 


Marieke neemt tevens zitting in panels voor (interne) (proef)audits.

Trainingen: professionalisering docenten en trainers

Van training van een dagdeel voor het hele team tot een persoonlijk begeleidingstraject van meerder maanden. Marieke ondersteunt docenten en trainers bij het ontwikkelen van hun pedagogische en didactische vaardigheden. Hierbij wordt altijd gekeken naar de vraag van de docent(en) en wordt maatwerk geleverd.

Meer weten over begeleiding in beroepsonderwijs?
Neem vrijblijvend contact op.